فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکششده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری بهمدت چهار ماه در دمای 18- درجه سانتیگراد 20.1001.1.20080026.1397.12.4.1.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مقایسه تجمع زیستی فلزات سنگین نیکل، کادمیوم و روی در عضله و کبد فیلماهی (Huso huso) و ماهی ازونبرون (Acipenser stellatus) پرورشی در استان خوزستان 20.1001.1.20080026.1397.12.4.2.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی شاخصهای کیفی، خصوصیات حسی و میکروبی در ماکارونی صنعتی غنیسازیشده با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) 20.1001.1.20080026.1397.12.4.3.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تأثیر استفاده از کنسانتره پروتئین ذرت (امپریال) در جیره ماهی قزلآلای رنگینکمان بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاشه 20.1001.1.20080026.1397.12.4.4.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی اثرات آلودگیهای نفتی بر پارامترهای هماتولوژیکی ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) 20.1001.1.20080026.1397.12.4.5.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر عصاره آزاد و انکپسوله رازیانه (Foeniculum vulgare) بر رفتار استافیلوکوکوس اورئوس و برخی پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداریشده در 4 درجه سانتیگراد 20.1001.1.20080026.1397.12.4.6.1