بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی
محورهای موضوعی : آلودگی میکروبی مواد غذائی
حامد زارعی
1
(
گروه فیزیولوژی، دانشکده علوم و فناوری های نوین، علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
)
علیرضا شهاب لواسانی
2
(
مرکز تحقیقات فناوری های نوین تولید غذای سالم، واحد ورامین-پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران
)
کلید واژه: لیپولیز, خصوصیات حسی, اسیدهای چرب آزاد, پنیر سفید آب نمکی, شمارش سلولهای سوماتیک,
چکیده مقاله :
_||_