فهرست مقالات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی نقش پروبیوتیک ها( مخمر ساکارومایسس سرویزیه و لاکتوباسیلوس پلانتاروم) در تخمیر آب شلغم به عنوان محصول تخمیری
پدرام ححیدری هاله احمد پور -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تاثیر پودر دارچین بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی همبرگر در شرایط یخچالی
فرناز خوشبخت نژاد سارا متینی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی گیاه مامیران کبیر بر روی لاین سلول های سرطانی کلورکتال
سایه جعفری شبنم آروین -
دسترسی آزاد مقاله
4 - تولید اقتصادی آنزیم زایلاناز از سبوس برنج توسط باسیلوس سرئوس جداسازی شده از رسوبات آبی دریای خزر
مهسا یوسفی نیارکی شکوفه غازی سروناز فلسفی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی مقایسه مولکولی مقاومت به فلزات سنگین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه غذایی و بالینی
فرزانه حسینی مریم ذبیحی زهرا شوقی فاطمه حیدری ساجده نوروزیان لنگرودی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسی و مقایسه تاثیرات ضدمیکروبی و تعیین حداقل غلظت¬ بازدارندگی و کشندگی عصاره هيدروالكلی گیاهان دارویی دانه اسپند ، رازیانه ، زیرهسبز و برگ رزماری بر علیه باکتری¬های باسیلوس سرئوس ، استرپتوکوکوس پنومونیه ، استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیا کلی
زهرا فتحی هادی سعیدی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مکمل¬های هوشمند: قدرت پست بیوتیک¬ها در تغذیه و دارو مروری بر اثرات پست بیوتیک ها به عنوان مکمل غذایی و دارویی
مهسا قهقایی محدثه لاری پور