فهرست مقالات برحسب موضوع شیمی مواد غذایی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - مروری بر تولید طعمدهندههای مواد غذایی توسط روشهای بیوتکنولوژیکی
اسما بساطی مینا خان بگی دوگاهه مریم قراچورلو -
دسترسی آزاد مقاله
2 - اثر واکنش میلارد بر خواص آنتیاکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris)
صفا فرجی مهتا میرزایی سعید میردامادی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - شناسایی ترکیبات شیمیایی و مقدار کربوهیدرات های محلول در مان شکر تیغال (Trehala manna)
فرزانه دریکوند مهرداد قوامی مصطفی قنادیان مسعود هنرور -
دسترسی آزاد مقاله
4 - استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک
یاسمین فیاض مسعود هنرور -
دسترسی آزاد مقاله
5 - تاثیر نوع پیشتیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچخوراکی (Agaricus bisporus)
آیسان ایزانلو علیرضا صادقی ماهونک -
دسترسی آزاد مقاله
6 - تأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون
الهام آذرپژوه پروین شرایعی شهین زمردی هدیه یزدانفر سودابه شرایعی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مطالعه عوامل موثر بر استخراج سوپر آنتی اکسیدان آستاگزانتین از ضایعات میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)
فاطمه صابر باغبان شاهرخ شعبانی رضا عزیزی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
8 - توسعه روش استخراج فاز جامد پخشی تلفیق شده با میکرواستخراج مایع- مایع کمک شده با هوا برای اندازهگیری باقیمانده آنتیبیوتیکهای سولفونامیدی در نمونههای شیر پاستوریزه به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
مریم تجلائی آذر حقیقت آسیابر محمدرضا افشار مقدم جلیل خندقی -
دسترسی آزاد مقاله
9 - هیدروژناسیون روغن سویا با تکنیک پلاسما سرد تحت شرایط ولتاژ 15 کیلوولت و ترکیب گازی 50% هیدروژن- 50% نیتروژن
ضحی سیرتی مریم قراچورلو حمیدرضا قمی مرزدشتی رضا عزیزی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
10 - استخراج کاروتنوئیدها از Ulva rigida توسط امواج اولتراسونیک
مرضیه احمدی سرخونی مهشید جهادی -
دسترسی آزاد مقاله
11 - بهینه یابی تولید ریز کپسول کیتوزوم حاوی هسته های زیست فعال ( تانن – اسید لینوائیک کانژوگه ) به روش سطح پاسخ
مرتضی جمشید عینی حمید توکلی پور رضوان موسوی ندوشن محسن مختاریان