فهرست مقالات برحسب موضوع بسته بندی مواد غذایی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - استفاده از پوششهای خوراکی متیلسلولز و موم کارنوبا و بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی
مرضیه رضائی ناصر صداقت -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تاثیر بستهبندی اتمسفر اصلاحشده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمهای سفید
پیمان رجایی لیلا ناطقی فاطمه زارعی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - ارزیابی جمعیت میکروبی و خواص کیفی گوشت گوساله تازه بستهبندی شده ، تحت اتمسفر اصلاح شده و اسانسهای زرماری و زیره
مریم اژدر نازنین زند -
دسترسی آزاد مقاله
4 - فیلم کامپوزیت آلژینات سدیم کیتوزان جهت بسته بندی فیله مرغ: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن
میلاد رنجبر محمد حسین عزیزی تبریزاد غلامحسن اسدی حامد اهری -
دسترسی آزاد مقاله
5 - تأثیر پوشش مرکب فعال بر پایه پلی وینیل الکل/کیتوزان حاوی عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بر کیفیت داخلی و پوسته تخم مرغ طی انبارمانی
اسماعیل یوسفی زیرابی داریوش خادمی شورمستی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - اثربخشی عصاره مرزه (Satureja sahendica L) در بسته¬بندی¬های زیست¬فعال کامپوزیتی بر ماندگاری فیله ماهی قزل¬آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ساناز امینی داریوش خادمی شورمستی حسین ورشویی