فهرست مقالات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی پروفایل اسید آمینه پروتئین هیدرولیز شده بدست آمده از آنابنا و خواص ضداکسیدانی و ضدباکتریایی آن
مهدیه دراج مهناز سادات صادقی مژگان امتیازجو ندا سلطانی فریبا زمانی هرگلانی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید
مریم رشیدیان مریم قراچورلو منوچهر بهمئی مهرداد قوامی حسین میرسعید قاضی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - اثربخشی عصاره مرزه (Satureja sahendica L) در بسته¬بندی¬های زیست¬فعال کامپوزیتی بر ماندگاری فیله ماهی قزل¬آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ساناز امینی داریوش خادمی شورمستی حسین ورشویی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - امکان سنجی تهیه پنیر خامه ای فراسودمند با استفاده از اسیدآلژنیک و بررسی برخی از ويژگیهای شیمیایی ، میکروبی و حسی آن
شاهرخ شعبانی فاطمه مالامیری کجوری حسین باخدا -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق
مهسا رضایی بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بهینه یابی تولید ریز کپسول کیتوزوم حاوی هسته های زیست فعال ( تانن – اسید لینوائیک کانژوگه ) به روش سطح پاسخ
مرتضی جمشید عینی حمید توکلی پور رضوان موسوی ندوشن محسن مختاریان