فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - استخراج کاروتنوئیدها از Ulva rigida توسط امواج اولتراسونیک مرضیه احمدی سرخونی مهشید جهادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی استفاده از چربی ذخیره ای شترمرغ (Struthio Camelus) جهت بهبود پایداری اکسایشی روغن سویا نادیا دهقانی مریم قراچورلو پیمانه قاسمی افشار دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - فیلم کامپوزیت آلژینات سدیم کیتوزان جهت بسته بندی فیله مرغ: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن میلاد رنجبر محمد حسین عزیزی تبریزاد غلامحسن اسدی حامد اهری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تأثیر پوشش مرکب فعال بر پایه پلی وینیل الکل/کیتوزان حاوی عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بر کیفیت داخلی و پوسته تخم مرغ طی انبارمانی اسماعیل یوسفی زیرابی داریوش خادمی شورمستی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی ویژگیهای کیفی، فیزیکوشیمیایی و ماندگاری قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) با کاربرد اسید سیتریک و کلرید کلسیم الهام دانائی محمد قندالی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - استفاده از مایکروویو برای بهبود کیفیت و کاهش زمان سرخ شدن برشهای کدوخورشتی فخرالدین صالحی مصطفی امیری سارا قزوینه