فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر واکنش میلارد بر خواص آنتیاکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris) صفا فرجی مهتا میرزایی سعید میردامادی 10.30495/jftn.2022.67292.11205 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد علی نیکدل احمد پدرام نیا مهدی جلالی 10.30495/jftn.2022.65775.11183 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال یاسمن محمد نامدار شاهرخ شعبانی حسین باخدا 10.30495/jftn.2022.65032.11171 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی پروین افشار کیومرث امینی حمیدرضا مهاجرانی ساسان ساکی 10.30495/jftn.2022.67016.11201 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR نازنین نیاخلیلی حامد اهری بهاره نوروزی 10.30495/jftn.2022.66835.11210 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بهینهسازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوهای، بادام زمینی و بذرکتان حبیب اسدالله نژاد رودبنه سارا جعفریان لیلا روزبه نصیرایی مهدی شریفی سلطانی 10.30495/jftn.2022.68941.11216 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر پروتئین هیدرولیز شده جوانه ماش (vigna radiata) بر ویژگی های ماست همزده سید امید مظلومی شبنم حقیقت خواجوی رضا صفری 10.30495/jftn.2022.65877.11189 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ علیرضا حاصلی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی پیمان رجایی بهروز اکبری آدرگانی 10.30495/jftn.2022.68863.11214