فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تاثیر روش های پخت نان های سنتی ایران در میزان فلزات سنگین مهدیس طورچی مهدی سیدین اردبیلی رضا عزیزی نژاد فرشته نعمت الهی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی سحر اقدسی حامی کابوسی لیلا گلستان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه زهرا نظری مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک بهرام جیرسرایی رضوان پوراحمد وجیهه فدایی نوغانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه سمیرا عیسی زاده رازلیقی مرتضی خمیری علیرضا صادقی مهدی کاشانی نژاد حبیب اله میرزایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو زهرا ملک پور محمد حجت الاسلامی هومان مولوی جواد کرامت دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن حسن صباغی امان محمد ضیایی فر علیرضا صادقی مهدی کاشانی نژاد حبیب اله میرزایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا راضیه محمدی محمد فاضل الهام خسروی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلر ی در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR زهرا پورعباسقلی مسعود قانع مهدی قیامی راد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد حدیثه زند رجبی