فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان عاکفه ضامنی مهدی کاشانی نژاد فخرالدین صالحی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس نادیا شکرانه مریم میزانی سید ابراهیم حسینی عسگر فرحناکی عباس گرامی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی خصوصیات شیمیایی و اکسایشی روغنهای زیتون فرابکر وارداتی فایق مولودی پیمان قجربیگی اشرف حاج حسینی بابایی اصغر محمدپور اصل دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو، شیر گوسفند و شیر بز الناز تمسکنی زاهدی محمد رضا احسانی عزیز همایونی راد انوشه شریفان کامبیز لاریجانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چینکلاغی) بهجت تاج الدین دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ آزاده سلیمی یحیی مقصودلو سید مهدی جعفری علیرضا صادقی ماهونک مهدی کاشانی نژاد امان محمد ضیایی فر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی مقادیر 5- هیدروکسی متیل فورفورال در خشکبارهای پرمصرف ایران محمد علیزاده نوشین رحیم زاده ثریا خیروری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - ارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک شراره مومنی فعلی بابک غیاثی طرزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - ارزیابی اثر کاربرد 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ سمیه سادات مهرزاد علی محمدی ثانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر ملیکا برجیان بروجنی سید امیر حسین گلی مریم قراچورلو رضا عزیزی نژاد