فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی مهدخت سادات احتشامی حمید عزت پناه سلیمان عباسی محمد هادی گیویان راد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی بنفشه آقامحمدی مسعود هنرور بابک غیاثی طرزی بابک دلخوش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) محمد غلامی پرشکوهی بهنام گوشکی علی ماشاءاله کرمانی شهرام محسنی مهرداد سلیمی بنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS فرشته نعمت اللهی کامبیز لاریجانی سیروان محمدی آذر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر بابک غیاثی طرزی ونوشه بابایی نامی پرویز شهبازی خواه هاله حدائق دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی حمید مظفری امیر حسین شیرانی راد جهانفر دانشیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه ماندانا غلامی ندا قاسم بگلو حجت الله نیک بخت فریبا اسلامیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اثر فیلمهای حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی سیده فاطمه پیرو موسوی امیر حیدری نسب حسن هاشمی پور رفسنجانی علی اصغر رجبعلی پور چشمه گز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریتههای بومی ایرانی یزدان خسروی جواد کرامت ابراهیم حسینی علی اکبر کشاورز هدایتی الهام محمودی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه ندا احمدی کمازانی مریم امیری