فهرست مقالات برحسب موضوع روشهای استخراج ترکیبات موثره
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به
اکرم شریفی محمد مهدی معدنی پور -
دسترسی آزاد مقاله
2 - ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مهسا رجب زاده پرستو پورعاشوری بهاره شعبان پور علیرضا عالیشاهی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد
امیر عبدالهی مسعود شفافیی زنوزیان محمدرضا سعیدی اصل محمد آرمین عادل بیگ بابایی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی اثر فرآیند استخراج به روشهای پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata
آتوسا شاعری مسعود هنرور نرگس مورکی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)
فاطمه علوی خوشحال اکرم شریفی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند
الهام احمدی رقیه دلیری محمد رضا سعیدی اصل نرگس رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)
ماندانا بی مکر فرشته نوروزی علی گنجلو -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
حسن بیات مرتضی علیرضایی نقندر محمد حسین امینی فرد -
دسترسی آزاد مقاله
9 - شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت
عبدالواحد صفرزائی حمید سرحدی علیرضا داشی پور -
دسترسی آزاد مقاله
10 - تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به"
ندا ابراهیمی نارملا آصفی -
دسترسی آزاد مقاله
11 - ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روشهای مختلف استخراج
پریسا دلفان علی مرتضوی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان -
دسترسی آزاد مقاله
12 - ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاسچغندرقند به روشکروماتوگرافی تعویضیونی
سمر خیامیم بابک بابایی حمید نوشاد داریوش طالقانی -
دسترسی آزاد مقاله
13 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
مهرانوش غریبی تهرانی امیر حسین الهامی راد الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا پروین شرایعی -
دسترسی آزاد مقاله
14 - مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی
منیره رنجبر مریم علینقیان -
دسترسی آزاد مقاله
15 - تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گلمحمدی
نسیم پورابراهیم امیرحسین الهامی راد سودابه عین افشار محمد آرمین -
دسترسی آزاد مقاله
16 - بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.)
سهیل توکلی کردلر یوسف رمضان محمد عبدالهیان نوقابی -
دسترسی آزاد مقاله
17 - بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون
فاطمه شریفی وحید حکیم زاده -
دسترسی آزاد مقاله
18 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن
ماندانا بی مکر علی گنجلو