فهرست مقالات برحسب موضوع فراورده های شیر و صنایع لبنی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - تشخیصروغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR
محمد دولت آبادی سید علی مرتضوی حسن روان سالار محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر
حسنیه امینی لیلا روفه گری نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
3 - امکانسنجی غنیسازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن
مرضیه عاشورمحمدی حسین حسینی قابوس -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی
اکرم آریان فر مریم سردرودیان -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسیخواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیرپروسس لبنه بر پایه صمغکاراگینان و پکتین
محیا بختیاری اکرم شریفی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسیتاثیرنانو لیپوزومها و باکتریهای میکروپوششی در سطوح متفاوت میکروانکپسوله برزندهمانیباکتریها طیذخیرهسازی
نعیمه کارآموز علی محمدی ثانی الهام مهدیان اکرم آریان فر -
دسترسی آزاد مقاله
7 - تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی
عبدالرضا میرچولی مصطفی مظاهری تهرانی سید علی مرتضوی سید محمد علی رضوی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو
علیرضا عابدینی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان -
دسترسی آزاد مقاله
9 - تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی
لیلا ناطقی -
دسترسی آزاد مقاله
10 - اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر
مرتضی کاشانی نژاد سید محمد علی رضوی -
دسترسی آزاد مقاله
11 - بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
فاطمه سیامک درنوش جعفرپور -
دسترسی آزاد مقاله
12 - تاثیرعصارةآزاد و ریزپوشانیشدة پونه بینالودی بر ویژگیهایحسی و میکروبیدوغ
افسانه عظیمی محله پروین شرایعی الهام آذرپژوه اعظم عظیمی محله -
دسترسی آزاد مقاله
13 - بهینهسازی دوغ حاصل از شیرمیش با استفاده از آنزیم ترانسگلوتامیناز و اسانسکاکوتی
درنا مرادیان علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی -
دسترسی آزاد مقاله
14 - بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
سونا شعایی اسماعیل عطای صالحی مسعود نجف نجفی -
دسترسی آزاد مقاله
15 - بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
محجوبه سنگ سفیدی عبدالرضا میرچولی موسی الرضا هوشمند دلیر -
دسترسی آزاد مقاله
16 - پیشگویی فعالیت رادیکالگیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصارههای هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی
عبد الرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی -
دسترسی آزاد مقاله
17 - تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست
مهران اعلمی مجید شیرمحمدی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری -
دسترسی آزاد مقاله
18 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کمچرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل
عبد الرضا آقاجانی فرهاد میرزایی مهدی کرمانی محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا -
دسترسی آزاد مقاله
19 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس
پگاه جلالوند علیرضا شهاب لواسانی اورنگ عیوض زاده -
دسترسی آزاد مقاله
20 - توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی
سیده فاطمه احمدی محمد حجت الاسلامی حسین کیانی هومان مولوی -
دسترسی آزاد مقاله
21 - تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبیکمچرب
نیلوفر مهرجو مصطفی سلطانی سوده محمدی -
دسترسی آزاد مقاله
22 - بررسیکارایی صمغهایکربوکسی متیل سلولز و کاپاکاراگینان در پایدار سازی شیرکاکائو با پروتئینکاهشیافته
فرشته شهاب نوایی آرزو قادی شهرام نقی زاده رئیسی -
دسترسی آزاد مقاله
23 - تأثیر نوع و مقدار اینولینهای استخراجشده از منابع مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کمچرب
ساناز پیرایش آتوسا فرخ -
دسترسی آزاد مقاله
24 - تولید ماست میوهای فراسودمند از شیرگاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris)
آیدا هدایت ساعتلو اصغر خسروشاهی اصل شهین زمردی -
دسترسی آزاد مقاله
25 - بررسیخصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی وحسیدوغ پروبیوتیک حاوی جلبک گراسیلاریا سالیکورنیا (Grassillaria Salicornia)
آنیتا نعیمی مرجانه صداقتی نرگس مورکی -
دسترسی آزاد مقاله
26 - تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن
فرزاد کریم پور فلورا تخرونی سجاد قادری -
دسترسی آزاد مقاله
27 - غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
معصومه شیروانی سارا انصاری -
دسترسی آزاد مقاله
28 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری
لیلا ناطقی -
دسترسی آزاد مقاله
29 - تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین
سعیده صفری لیلا نجفیان فردین میر احمدی -
دسترسی آزاد مقاله
30 - ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین
معصومه ملک یار لیلا روفه گری نژاد آیناز علیزاده رقیه اشرفی یورقانلو -
دسترسی آزاد مقاله
31 - تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان
حسن رشیدی فوژان خراسانیان مسعود نجف نجفی -
دسترسی آزاد مقاله
32 - مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند
عبدالرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی مسعود شفافی زنوزیان محمد رضا سعیدی اصل -
دسترسی آزاد مقاله
33 - تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش
زهرا سانکهن علیرضا شهاب لواسانی لیلا ناطقی -
دسترسی آزاد مقاله
34 - بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه
محمد رضا درخشانفر محسن قدس روحانی مسعود نجف نجفی -
دسترسی آزاد مقاله
35 - تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب
سیده مرضیه میرزائی علی محمدی ثانی -
دسترسی آزاد مقاله
36 - بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه
فاطمه بشاش علی آبادی وجیهه فدائی نوغانی مریم فهیم دانش -
دسترسی آزاد مقاله
37 - تأثیر ایزوله پروتئینی آبپنیر بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیمچرب
عرفان دانش حسین جوینده مصطفی گودرزی