• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 13
  • شماره2 دوره13
  • 2
    شماره 2 دوره 13 تابستان 1404

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تحلیل فعالیت‌های آنزیمی، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و محتوای اسانس گونه¬های مختلف درمنه در طی مراحل مختلف رشدی
        زینب زینلی Alireza Ladan Moghadam معصومه مازندرانی خدایار همتی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - ارزیابی میدانی نهاده های مشتق از جلبک برای تولید محصول پایدار در گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare)ارزیابی میدانی نهاده های مشتق از جلبک برای تولید محصول پایدار در گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare)
        افسانه یوسف پور الناز فرجزاده معماری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تأثیر سطوح کود دامی و زمان برداشت بر عملکرد کمی و کیفی شوید تحت سطوح تنش خشکی در مناطق خشک (مطالعه موردی: منطقه سیستان)
        عیسی خمری علی ارباب زینب محکمی علیرضا سیروس مهر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تاثیر عصاره اتانولی ریزجلبک Cyanothece sp. بر ساختار و فعالیت آنزیم کاتالاز
        طاهره شهرکی سمیه شهرکی ملیحه خسروی ابوالقاسم مرادقلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اثر قارچ میکوریزی بر استقرار و ویژگی‌های مورفولوژیک گیاه دارویی آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) در مزرعه
        محمد متینی زاده طاهره علی‌زاده الهام نوری سمانه اسدی صنم بهلول عباس زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ارزیابی شاخص‌های فیتوشیمیایی و پتانسیل کیفی زیتون (Olea europaea L.) تحت تأثیر ژنوتیپ و مکان جغرافیایی
        اکرم سلمانی قهفرخی مهدی علی زاده اسماعیل سیفی زهره کریمی لنجی خدایار همتی حسین فریدونی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی ترکیبات شیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریال اسانس پسماند چهار نوع از مرکبات با هدف تولید اقتصادی فرآورده با ارزش افزوده بالا
        زهرا کاظمی زاده فاطمه نظری مهدی بلفیون
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - سنتز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره گیاه مشکک و بررسی ویژگی‌های ضدمیکروبی، آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئیدی علیه سالمونلاتیفی موریوم مقاوم به آنتی‌بیوتیک
        سعیده سعیدی اسیه  بیابانگر حسین پورمعصومی شیما محمد خانی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود